Zes voetbalclubs zeggen al JA tegen ons nieuwste project AMATEUR VOETBAL LIVE .NL

Per 1 oktober hebben wij ons nieuwe project Amateur Voetbal Live gelanceerd, ons doel is om meer voetbal uit de 3e divisie, hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse, 3e klasse en 4e klasse in beeld te brengen, door middel van zowel livestream als integrale uitzendingen, en natuurlijk vissen wij ook de highlights er tussen uit en verspreiden deze via de diverse social media kanalen. (wij doen dit met toestemming van de KNVB) Maar om alles in goede banen te leiden willen wij afspraken maken met voetbalclubs om zo de mooiste wedstrijden te kunnen selecteren. Tevens gaan wij beelden leveren aan Leiden Amateur Voetbal zodat zij de samenvattingen van deze wedstrijden kunnen verzorgen. 

Op dit moment hebben al zes voetbalclubs akkoord gegeven op ons voorstel die voor de voetbalclubs geen geld kost, wij willen dit namelijk volledig gaan opzetten met sponsors en adverteerders. Een mooi win-win situatie voor alle partijen. De clubs die al akkoord hebben gegeven zijn. 

FC Boshuizen (1e elftal – 1e klasse A, zondag)
UVS (1e elftal – 2e klasse C, zaterdag)
DoCos (1e elftal – 2e klasse C, zaterdag)
Roodenburg (1e elftal – 4e klasse A, zaterdag)
Warmunda (1e elftal – 3e klasse A, zondag)
LVV Football Factory (1e elftal – 4e klasse A, zaterdag)

Wij beschikken over professionele apparatuur om live en integrale uitzendingen te verzorgen, wij hopen voor de toekomst een aantal sponsoren en adverteerders aan te trekken, zodat wij mooie wedstrijden uit de regio groot Leiden kunnen aanbieden. (Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude).

Wilt u ons helpen? meld dan ook uw club aan. Wat wij vragen is toestemming om op uw terrein opnames te maken van een voetbalwedstrijd dit kan zowel live zijn als integraal, wij zullen ten alle tijden eerst contact opnemen met de club om te melden dat wij een wedstrijd hebben geselecteerd voor een live uitzending.

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*