Samenwerking met Leidse sportclubs blijkt erg lastig! Maar wij geven nog niet op.

Inmiddels zijn wij als LeidenLive.tv zo’n dikke twee jaar bezig, we willen wat bewegen in het Leidse sport en evenementen landschap, meer bewegend beeld van de sport, artikelen met foto’s zijn fantastisch, maar live en integrale beelden zijn nog veel mooier! ons project AmateurVoetbalLive flopte, simpelweg geen draagkracht binnen het Leidse voetbal, hieruit kwam wel een gesprek tot stand met het bestuur van voetbalvereniging UVS, maar ondanks het enthousiasme van het bestuur kwam het toch niet tot een media partnerschap. Ik hoor u denken wat houdt dat nou precies in zo’n media partnerschap? 

Nou de basis is heel simpel, wij plaatsen nieuws van uw verenging, uw wedstrijden en evenementen worden opgenomen in onze agenda en natuurlijk komen de resultaten van uw vereniging bij ons voorbij. Een live uitzending of video opname verzorgen wij voor een flinke korting en voor ons basispakket vragen wij slechts 350 euro per jaar.

De clubs met wie wij op dit moment al wel samenwerken, FC Boshuizen, Diok rugby, Scylla Tafeltennis, ZVL-1886 waterpolo en Zorg en Zekerheid Leiden Basketball die weten ons goed te vinden en in samenwerking verzorgen we regelmatig leuke items en waar nodig adviseren en ondersteunen wij de clubs ook met het brengen van video items en live uitzendingen.  

Door samen te werken met de verenigingen is het makkelijker om de juiste items naar buiten te brengen en door de korte lijntjes kunnen wij het Leidse publiek goed op de hoogte houden van de in’s en out’s van uw vereniging. 

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*