LEIDENLIVE.TV | RECLAME MAKEN?

Informatie over reclame maken via LeidenLive.tv

LEIDENLIVE.TV Het platform voor en door Leidenaren, wij verzorgen Leids sportnieuws, foto’s, video’s en livestream.

LEIDENLIVE.TV heeft als visie om sport en evenementen uit Leiden te promoten! Of dit nu geschreven items, foto’s, videobeelden, interviews en live uitzendingen zijn, het komt allemaal neer op de promotie van en de positieve ontwikkeling van de sport en evenementen uit Leiden. Daarnaast is het houden van persoonlijk contact voor LEIDENLIVE.TV van groot belang. Door dagelijks contact te zoeken met de individuele spelers en speelsters, coaches, bestuursleden, technische staf maar ook organisaties en bonden, weet het team van LEIDENLIVE.TV zich up to date te houden met als gevolg vernieuwend nieuws, video en livestream te brengen.

Video en Livestream
Naast het brengen van geschreven nieuws heeft LEIDENLIVE.TV inmiddels de grootte stap gemaakt naar het brengen van eigen videobeelden en live uitzendingen. Het grote voordeel hiervan is dat LEIDENLIVE.TV niet alleen haar bezoekers statische teksten voorschotelt maar de dagelijkse bezoekers meer beleving biedt door middel van video-items, beeldimpressies, opgenomen wedstrijden en Livestreams. Deze nieuwe stap is inmiddels al met veel enthousiasme ontvangen en zal dan ook steeds verder uitgebreid gaan worden. Hiermee zal LEIDENLIVE.TV zichzelf nog meer gaan onderscheiden van soortgelijke websites.

RECLAME MAKEN IN ÉÉN VAN ONZE UITZENDINGEN

 • za
  08
  dec
  2018

  Kerst Taptoe Leiden

  20:00

  Op zaterdag 8 december maken wij opnames bij de Leidse Kerst Taptoe 2018. Wilt u reclame maken in deze uitzending? neem dan contact met ons op via info@leidenlive.tv

LEIDENLIVE.TV | RECLAME MAKEN? © 2018