LeidenLive.tv

Voor Leidenaars, door Leidenaars. | NIEUWS | FOTO’S | VIDEO’S | LIVESTREAM |

Ramses Sjaffies runner-up Nationaal Bekerkampioenschap

Op de foto boven v.l.n.r. Kelly de Ridder (begeleiding), Sjors van Veen, Johan van Velzen, Tilly Vissers (begeleiding), Richard Klein Langhorst Onder links Roland Scholten, rechts Ferry van Veen.

De Ramses Sjaffies uit Roelofarendsveen waren dit seizoen met kop en schouder het sterkste dartteam uit de Leidse regio. Maar ook nationaal tellen de mannen mee, gisteren (zondag 11 juni) stond in Sporthal Corlaer in Nijkerk het nationale bekerkampioenschap op het programma. De 21 sterkste bekerteams uit Nederland kwamen bij elkaar om uit te vechten wie uiteindelijk de beste van Nederland zou worden.

De Ramses Sjaffies versloegen in de poulefase H.E.I.N.E.K.E.N (Flevoland) en Manhattan Players (Noord Brabant) vervolgens waren ze in de kwartfinale te sterk voor het Ouwe Vat (Friesland) in de halve finale versloegen ze de Mook’s Bulldogs (Delft) in de finale waren ze helaas niet opgewassen tegen Xtreme Sport 4 (Tilburg) en dus een verdienstelijke 2e plaats op het Nederlands kampioenschap is het eindresultaat voor deze toppers uit Roelofarendsveen.

Over drie weken zijn de Ramses Sjaffies wederom in Nijkerk, dan gaan ze strijden om de nationale titel in de eredivisie. Dit alles zal gaan gebeuren op zondag 2 juli. Op deze dag zijn ook de Sakkiemoto’s uit Leiden aanwezig in Nijkerk zijn gaan strijden om de nationale titel in de 1e divisie.

[poll id=”2″]

LeidenLive.tv © 2018