LeidenLive.tv

Voor Leidenaars, door Leidenaars. | NIEUWS | FOTO’S | VIDEO’S | LIVESTREAM |

Play-offs Halve finale wedstrijden de Zijl Zwemsport volledig live te volgen op internet

Dit weekend gaat de Zijl Zwemsport in gevecht met de huidige Landskampioen UZSC uit Utrecht voor een plaats in de finale van de play-offs eredivisie seizoen 2017/2018. Vorig seizoen kwamen beide ploeg elkaar ook tegen in de halve finale, ook dit jaar zijn de wedstrijden van de Zijl Zwemsport live te volgen via internet, we zeggen met klem Kom naar het zwembad, beleef het live mee! maar is er een reden dat je er niet bij kan zijn dan is de livestream van UZSC en WaterpoloLive.nl een goed alternatief!

De 1e halve finale wedstrijd is vrijdagavond om 20:30 uur en te volgen via UZSC TV (https://www.youtube.com/user/UZSCtv) de 2e wedstrijd is zaterdag om 18:00 uur en te volgen via WaterpoloLIVE (http://www.waterpololive.nl)

Mocht er zondag een beslissende 3e wedstrijd nodig zijn dan is deze in Utrecht en ook weer te zien via vanaf 19:00 uur via (https://www.youtube.com/user/UZSCtv)

Zoals we al eerder hebben gezegd is er bij zijn natuurlijk nog veel mooier. De wedstrijden in Utrecht worden gespeeld in Zwembad De Krommerijn, Weg naar Rhijauwen 3, Utrecht en de wedstrijd in Leiden is in Zwembad de Zijl, Paramaribostraat 66, Leiden.

LeidenLive.tv © 2018