LeidenLive.tv

Voor en door Leidenaren | NIEUWS | FOTO’S | VIDEO’S | LIVESTREAM |

LIVE UITZENDING – ZONDAG 23 SEPTEMBER

WFN SUPERCUP, WATERPOLO.
DAMES: Polar Bears vs ZVL-1886 (16:00 uur)
HEREN: AZC Moscow vs ZVL-1886 (18:00 uur)

Kijk live mee op http://www.youtube.com/leidenlivetv

GOLD PARTNERS

HOOFDSPONSOR OVERIGE SPORTEN | LEIDENLIVE.TV

Partycentrum de Zijl TopTraining: 1e editie: Gemiddeld 23 deelnemers + 137x 180

In de afgelopen 10 weken hebben wij de Partycentrum de Zijl TopTraining georganiseerd. Na 10 weken is het altijd leuk om even wat statistieken tevoorschijn te halen.

Er kwamen in totaal 235 deelnemers verdeeld over de 10 speelweken. Wat neerkomt op een gemiddelde van 23,5 per dinsdagavond.

Er werd in totaal 137x een 180 gegooid. Alex Mos had er met 19 het meeste van allemaal. De meeste 180ers zijn gegooid in de 10e speelweek toen werden er 22 gegooid.

Alex Mos werd de grote winnaar, hij kwam acht keer meedoen op dinsdagavond en won er vijf. Lars Plaisier wist twee trainingsavonden op zijn naam te schrijven. Daarnaast wisten ook Perry Noordermeer, John Zandbergen en JP v/d Bent één trainingsavond op hun naam te schrijven.

Ook was er geringe aandacht van de dames om mee te trainen. Zo hebben we o.a. Sabrina Heemskerk een aantal keren gezien, Angelique Boekkooi heeft ook een keer deelgenomen, maar de absolute VOLHOUDER onder de dames was Evelien van Tol, zij kwam op een enkele keer na (omdat ze ECHT niet kon) elke keer uit Benthuizen om haar niveau te verbeteren en wist ook onderweg nog een 180er te gooien.

De verliezersronde was echt een complete mix en is door tien verschillende darters gewonnen. Laurens van Putten, Moreno Blom, Alwin Kamphuis, Johan Witte, Richard Geers, Sander Teske, Frank van Haarlem, Robin Heemskerk, Alex Vanluijk en Timo van Zundert.

Er gaat zeker een vervolg komen op de Partycentrum de Zijl TopTraining. Voor nieuwe datums hou onze website in de gaten. Heb jij suggesties om de TopTraining leuker of interessanter te maken! Laat het ons weten via info@honsbeekmedia.nl

SILVER PARTNERS

LeidenLive.tv © 2018