LeidenLive.tv

Voor Leidenaars, door Leidenaars. | NIEUWS | FOTO’S | VIDEO’S | LIVESTREAM |

Partycentrum de Zijl ”Het nieuwe dartswalhalla voor de Leidse regio”

In partycentrum de Zijl in Leiden zijn de heren Michel Borst en Erwin Koolen druk bezig met een inhaalslag te maken op dartsgebied, afgelopen seizoen zijn ze gestart met twee competitie teams, en dit seizoen komt de DBBR selectie van zowel de heren als dames erbij. Zij gaan al hun thuiswedstrijden in de landelijke competitie op de zaterdag spelen in de nieuwe dartsarena van Leiden. Daarnaast komt Partycentrum de Zijl ook met zijn eigen team uit in de 2e divisie met als inzet promotie naar de 1e divisie, dit team zal bestaan uit een mix van voormalig eredivisie spelers en talenten die er net onder zitten.

Vanaf 4 september start ook weer de Dinsdagavond Challenge, deze avonden is een perfecte training voor darters van elk niveau, de wedstrijdleiding gaat verzorgd worden door AT Darts. De volledige kalender voor de Dinsdagavond Challenge is te vinden via deze link.

Vincent v/d Leek verzorgde in het verleden de wedstrijdleiding bij deze avonden, maar hij gaat per 1 september starten bij een nieuwe werkgever, en wij willen hem eerst even de ruimte geven om te wennen aan deze nieuwe stap in zijn leven. Hij heeft ons belooft wel achter de tafel te kruipen bij partycentrum de Zijl voor het Open Leiden Darts,  dit toernooi moet vanaf 2019 weer een nieuwe impuls krijgen en weer een vast evenement worden op de dartskalender in deze regio.

Tevens komt Partycentrum de Zijl vanaf het nieuwe seizoen met zijn eigen dartsflights op de markt!

DartsClinic met topdartster Rilana Erades

De Leidse topspeelster Rilana Erades traint regelmatig in Partycentrum de Zijl, en ook voor dartsclinics kunt u terecht bij deze prachtige locatie. Dartclinics kunnen worden verzorgd in combinatie met drank, warm of koud buffet of desgewenst zelf een volledig arrangement met luxe maaltijd. Meer informatie hierover kunt u inwinnen via Mark Honsbeek info@honsbeekmedia.nl

LeidenLive.tv © 2018