NIEUWE SILVER PARTNER VOOR LEIDEN Live: SevenGifts.nl

http://www.sevengifts.nl

Met trots kondigen wij aan dat Seven Gifts is ingestapt als SILVER Partner bij LEIDEN Live.

SevenGifts stelt zich even aan u voor: 

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van textiel, gifts en het ontwerpen en realiseren van diverse reclameproducten. Op onze website vind je een overzicht van werkzaamheden op het gebied van textielbedrukking, beletteringen van auto’s, ramen en reclameborden.

Uiteraard kun je ook langskomen voor een bezoek aan ons bedrijf. Wij zijn gehuisvest in Leiden aan de Rooseveltstraat 2d . Wij kunnen je veel voorbeelden laten zien van onze producten en textiel. Natuurlijk ontwerpen we ook de belettering voor uw bedrijfsbus of werkkleding.

Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze website nog vragen of heb je een spoedopdracht die in jouw ogen onmogelijk lijkt. Neem dan contact met ons op, wij houden van uitdagingen!!

SevenGifts
Rooseveltstraat 2d
2321 BM Leiden
(071) 572 77 86
info@sevengifts.nl

OPENINGSTIJDEN
Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur


Door ondersteuning van partners kunnen wij blijvend sport en evenementen uit Leiden in beeld brengen, wij doen dit zowel via snelle video’s als door live uitzendingen. Wij beschikken over professionele apparatuur via ons moederbedrijf Honsbeek Media. U krijgt als partner van LEIDEN Live een uitgebreid reclame pakket. Meer informatie hierover is HIER TE VINDEN

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*