LeidenLive.tv

Voor Leidenaars, door Leidenaars. | NIEUWS | FOTO’S | VIDEO’S | LIVESTREAM |

Leiden Marathon gaat ook wandelen

Vanaf nu kan de Leiden Marathon ook gewandeld worden. Op zaterdag 26 mei worden de schitterende hardlooproutes over de hele marathon, de halve marathon en de 10 kilometer ook aangeboden aan wandelaars. Bedoeld voor iedere categorie wandelaar met zes weken voor de Nijmeegse Vierdaagse voor de sportwandelaars een mooie gelegenheid om te trainen.

Onder de naam ‘Wandelen met Ton van Bemmelen Sports’ is daarmee de eerste Leiden Marathon Wandeleditie een feit.. Die meteen goed wordt neergezet. Net zoals de hardlopers op zondag krijgen de zaterdagse wandelaars onder meer een medaille, foto, track and trace, routeboekje, verzorging en gezelligheid op het prachtige en uitgepijlde parcours door historisch Leiden en negen pittoreske dorpen in het Groene Hart.

De wandelstart en -finish vinden plaats op het feestelijk aangekleed Pieterskerkplein, waar op zaterdag en zondag van alles te doen is en dat is omgebouwd tot een heerlijk loungeplek. Lekker met elkaar relaxen dus na de gezonde inspanning. De starts zijn zo gepland dat de finishende wandelaars binnenkomen vanaf ongeveer 17.00 uur tot 22.00 uur, waar de sfeervolle 5 kilometer night run naadloos op volgt.

En… als extraatje geeft hoofdsponsor Ton van Bemmelen Sports de wandelaar het volledige inschrijfgeld via een kortingscoupon terug. Doe jij mee? Doe het dan snel. Want in Leiden geldt: hoe sneller je inschrijft, hoe dikker de korting… Kijk op www.marathon.nl

LeidenLive.tv © 2018