LeidenLive.tv

Voor en door Leidenaren | NIEUWS | FOTO’S | VIDEO’S | LIVESTREAM |

LIVE UITZENDING – ZONDAG 23 SEPTEMBER

WFN SUPERCUP, WATERPOLO.
DAMES: Polar Bears vs ZVL-1886 (16:00 uur)
HEREN: AZC Moscow vs ZVL-1886 (18:00 uur)

Kijk live mee op http://www.youtube.com/leidenlivetv

GOLD PARTNERS

HOOFDSPONSOR OVERIGE SPORTEN | LEIDENLIVE.TV

Dartster Rilana Erades is nog niet klaar ”Kleine break heeft mij goed gedaan, ik ben er klaar voor”

Dartster Rilana Erades is veruit de meest succesvolle dartspeelster die we in Leidse regio hebben. Ze speelde jarenlang voor het Nederlands dames team, waarmee ze in 2015 o.a. uit kwam op de World Cup in Turkije. Ze speelde op de Lakeside World Darts Championship in 2008, 2009 en 2014, ze speelde op het grote podium van de Winmau World Masters waar ze o.a. 3e wist te worden. We kunnen het hele rijtje wel opnoemen maar het zijn meer dan 50 titels die Erades bij elkaar verzamelde. Vorig jaar juli besloot ze tot een korte break tijdens haar zwangerschap, inmiddels is de kleine Nikita vier maanden en is Rilana klaar voor het vervolg in haar dartscarrière.

Bij de PDC, u weet misschien wel die dartsbond van o.a. Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en al die andere toppers die te zien zijn op RTL 7 is besloten een apart kwalificatie toernooi op te zetten voor dames, twee dames, één uit de UK en één uit de rest van de wereld gaat zich plaatsen voor het grote PDC WK in december.

Het heeft Erades aan het denken gezet.

Ik heb altijd het hoogst haalbare nagestreefd, daarmee ben ik o.a. op het Lakeside, Zuiderduin Masters, Winmau World Masters en World Cup Podium terecht gekomen, het heeft mij jarenlang voldoening gegeven, maar rond 2016 raakte ik het een beetje kwijt, toernooien in Nederland werden minder, hier en daar was nog een toernooi met een leuk prijzengeld, maar als je vervolgens zonder sponsors vanuit Leiden naar Friesland moet rijden om vervolgens te strijden voor een 1e plaats waar je simpelweg niet van kan leven, dan moet je keuzes maken, ik was er gewoon even helemaal klaar mee.

Het oprichten van ons eigen bedrijf, de geboorte van onze kleine meid, de kansen die er nu liggen bij de PDC en de professionele verandering bij de NDB, het heeft mij doen inzien dat ik nu denk, ik ben nog niet klaar! ik wil die strijd met de Nederlandse top nog wel een aantal jaren aangaan! Het doel! zoals altijd het hoogst haalbare. Ik weet dat ik een eigenwijze donder ben, maar ik weet ook dat ik nog altijd bij de beste dames van Nederland hoor! het is alleen aan mij en niemand anders om dit ook te gaan laten zien! Het zal ongetwijfeld hard werken worden, maar ik ben er volledig klaar voor.

Rilana zal vanaf a.s. woensdag haar trainingen hervatten, om te beginnen elke woensdagochtend gaat zij minimaal twee uur aan de slag in Partycentrum de Zijl, daarnaast gaat ze trainingen inplannen met andere darters.

SILVER PARTNERS

LeidenLive.tv © 2018