Daar zijn we dan! LeidenLive.tv

Als eerste willen wij via deze weg Hart voor de Zaak bedanken voor het realiseren van ons prachtige LeidenLive.TV logo.

Wij zijn LeidenLive.tv. Wij verzorgen snelle video’s, en livestream van sport en evenementen uit Leiden, maar maken ook eigen programma’s en meer.  NEE we zijn geen concurrent voor Unity.NU/Unity.TV of Sleutelstad! Wij zijn gewoon nieuw en brengen onze eigen GELUID,  of eerlijk gezegd ons eigen BEELD! LEIDS BEELD! 

LeidenLive.TV is eigenlijk een vervolg, een nieuwe start op wat Vanaf de Zijlijn was! het kan dus voorkomen dat je af en toe wat Vanaf de Zijlijn materiaal tegenkomt op ons YouTube kanaal of hier op de website, dit zit namelijk nog in onze oude beelden en teksten verwerkt, maar vanaf heden gaan onze video items en nieuwsberichten voorzien worden van het nieuwe frisse LeidenLive.TV logo.

WAAROM EEN NIEUW GELUID? 
Wij zijn échte Leidenaars, geboren en getogen, wij denken dat we het ”echte” Leiden gevoel kunnen overbrengen in onze beelden en verslaggeving.

Zo waren wij de eerste die de winnende bal van Carrington Love in de halve finale van de Play-offs dutch basketball league online hadden staan!

Maar ook evenementen als de viering van drie oktober, de Singelloop, de Leiden Marathon, Leiden Culinair, noem ze allemaal maar op! Wij gaan ze op de LeidenLive manier in beeld brengen of in samenwerking met de LeidseGlibber.

Heeft u suggesties, een leuk tip wat wij zeker in beeld moeten brengen? Laat het ons weten via redactie@leidenlive.nl 

GOLD PARTNERS

SILVER PARTNERS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*